Sinds mijn jongste jaren heb ik een grote liefde voor kunst en tekenen. Als kunstenaar vind ik het vooral boeiend om de natuur en architectuur vast te leggen op beeld.

De natuur is voor mij een grote bron van inspiratie. Als kind bracht ik vele uren door in de buitenlucht, struinend door het bos en genietend van de kleuren en geluiden om me heen. Ik leerde al vroeg de kunst van observatie en het vastleggen van de natuur op papier. Het tekenen van een vogel, en de kleuren van de seizoenen -dit alles heeft me gevormd tot de kunstenaar die ik nu ben.

Maar ook de architectuur heeft altijd een speciale plaats in mijn hart gehad. De manier waarop gebouwen, bruggen en steden in harmonie met hun omgeving kunnen bestaan, fascineert me. Ik ben gefascineerd door de strakke lijnen, de symmetrie en de onderscheidende karakteristieken van architecturale meesterwerken. Mijn tekeningen en schilderijen weerspiegelen vaak deze liefde voor architectuur, en ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de gebouwde omgeving vast te leggen.

Mijn artistieke reis is er een van ontdekking en groei. Door de jaren heen heb ik verschillende technieken en stijlen verkend, van realisme tot abstractie. Maar wat altijd constant is gebleven, is mijn nieuwsgierigheid voor de natuur en architectuur.

Als kunstenaar breng ik de natuur en architectuur graag samen te brengen in mijn werk. Mijn doel is om anderen te inspireren en hen te laten delen in mijn bewondering voor de schoonheid die in de wereld om ons heen te vinden is. Mijn kunstwerken zijn mijn manier om de pracht van de natuur en de architectuur vast te leggen.